آموزش تعمیرات یو پی اس UPS

آموزش تعمیرات یو پی اس UPS
استفاده از دستگاه یو پی اس امروزه اماکنی مانند بیمارستان ها، ادارات، شبکه های کامپیوتری، سیستم های امنیتی، بانک ها، مراکز حمل و نقل لازم است. البته اینها فقط بخش هایی از ملزومات این دستگاه برق اضطراری است. بنابراین لازم است که بتوانیم به این تعداد زیاد دستگاه فروش رفته، خدمات دهیم.
از پایه یادگیری تعمیر یو پی اس را آغاز میکنیم. یعنی از بیس شناخت قطعات الکترونیکی بکار رفته روی مدارات یو پی اس، تست و اندازه گیری، بررسی ابزارهای لحیم کاری و درآوردن و جا زدن هر یک از آنها شروع میکنیم. بعد از آن بخش های مختلف برد دستگاه یو پی اس را بخش بندی کرده و هر چند جلسه این بخش ها را تشریح میکنیم.
آموزش عیب یابی و تعمیر بخش تغذیه، ورودی برق یو پی اس، مین برد دستگاه، بخش باتری و شارژ آن، بخش خروجی دستگاه از موارد اصلی در کلاس تعمیر ups است. انواع یو پی اس های فاراتل، تکام، فاران، پرسو، هژیر صنعت، گرین و نت پاور بصورت کامل شرح داده میشود.
آموزش تعمیر UPS آنلاین: این یو پی اس ها بدلیل استفاده از تکنولوژی خاص آن (آنلاین دابل کانورژن) کاربردهای وسیعی دارد، استفاده از هرکدام از این محصولات دارای کاربردهای متفاوتی است ، که دقت در انتخاب آنها ضروری به نظر می رسد ، این نوع از یو پی اس ها عموما در حساس ترین دستگاهها که به دقت و حساسیت بیشتری در ثبات برق ورودی شان نیاز دارند استفاده می شود. کارکرد دائمی و هوشمندانه آنها نیز مورد دیگری بر استفاده خاص آنها می باشد.
آموزش تعمیر UPS های آفلاین و لاین اینتراکتیو : این سری یو پی اس ها که با تکنولوژی آفلاین و یا لاین اینتراکتیو کار می کنند به صورت عمومی کاربرد بسیار وسیعی دارند و در بیشتر موارد دستگاه هائی که پهنای باند وسیعی از برق شهر را می پذیرند از این نوع یو پی اس ها استفاده می کنند.
آموزش تعمیر UPS تخصصی با کاربرد های خاص : این گروه از یو پی اس ها دارای کاربرد موارد خاص صنایع مخابراتی ، ناوبری ، نیروگاهی و موارد مشابه که دارای باتری خانه می باشند مناسب است.
آموزش تعمیر AVR استابلایزر : با استفاده از تکنولوژی سرووموتور در انواع سه فاز و تک فاز ، همواره ولتاژ دقیق و تثبیت شده ای از برق شهر را در اختیار دستگاه های منصوب به آن تامین میکند ، از این رو، بلحاظ دقتی که در تثبیت برق شهر دارند حفاظت قابل توجهی را در مصارف خانگی، اداری، پزشکی، آزمایشگاهی و بیمارستانی دارند.
برای تعمیر دستگاه یو پی اس UPS چه مواردی باید بدانیم:
- آشنایی با انواع باتری های خشک مخصوص یو پی اس (شامل شرکت های سازنده و جنس باتری)
- آموزش نرم افزارهای مانیتورینگ مخصوص UPS
- آموزش نصب و راه اندازی یو پی اس
- بررسی کارت مخصوص شبکه SNMP
- شناخت ماژول یو پی اس های Redundancy Switch
- آشنایی با تعمیر و شناخت انواع ترانس های پاور و سوئیچینگ
- شناخت انواع پاور و منبع تغذیه سوئیچینگ
- آنالیز و تجزیه و تحلیل برد اصلی دستگاه
- عیب یابی بوردهای UPS
آموزش تعمیرات استابلایزر
شباهت های زیادی بین دستگاه یو پی اس (برق اضطراری) و دستگاه استابلایزر وجود دارد. پس شما در کنار تعمیر یو پی اس UPS میتوانید برندهای مختلف استابلایزر را عیب یابی و تعمیر کنید! بررسی قطعات تشکیل دهنده مدار استابلایزر، مسیریابی تخصصی برد و اصول تعمیرات استابلایزر از مواردی است که در این دوره هر یک را شرح میدهیم.
با یادگیری تعمیر یو پی اس، تعمیر پاور، تعمیر تغذیه های سوئیچینگ، آداپتورهای صنعتی، تعمیر استابلایزر، تعمیرات محافظ برق و تعمیر پاور سرور را به کار خود اضافه کنید. تقریبا مدارات هر یک از این موارد شبیه به یکدیگر هستند و شما با ارتقاء دانش خود در این زمینه به یک تعمیرکار عالی تبدیل میشوید.
- آموزش تعمیرات پاور کامپیوتر
- آموزش تعمیرات تغذیه سوئیچینگ
- آموزش تعمیرات اینورتر جوش و رکتی فایر
- آموزش تعمیرات آداپتورهای صنعتی
- آموزش تعمیرات یو پی اس ۳ فاز
- آموزش تعمیرات پاور سرور
- آموزش تعمیرات بردهای تغذیه صنعتی
راه اندازی تعمیرگاه یو پی اس گامی است در تکمیل فراید فروش، نصب و راه اندازی
شما وقتی موفق هستید که بتوانید بهترین خدمات نگهداری و سرویس دستگاه UPS را به مشتریان ارائه دهید. با یادگیری تعمیر برد یوپی اس و تعمیر استابلایزر خدمات خود را برای مشتریان تکمیل کنید. آموزش صحیح نصب و راه اندازی در جهت فروش این دستگاهها بسیار کمک میکند. همچنین گاهی درآمد پشتیبانی و تعمیر UPS ممکن است بیشتر از فروش محصول UPS باشد. بنابراین مسیر خود را برای راه اندازی یک تعمیرگاه یو پی اس تکمیل کنید.